problem fixed - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 01-30-2005, 01:15 PM
New Member
 
Last photo:
Join Date: Nov 2004
Location: Irving, TX
Age: 33
Posts: 12
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
problem fixed

I just wanted to thank everyone for their advice and suggestions. We had to take it to a garage that builds engines and race cars and they told up that it was the distributor and that our box is probably messed up, and sure enough we changed out the distributor to a ready to run msd and a blaster 3 coil and boy did it wake up. But i just wanted to thank everyone for there suggestions and advice. Once again thanks

here are some pics of the nova, theses were taking before we fixed it, but thanks again.








Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 02-01-2005, 09:38 PM
wildman926's Avatar
Never let them see you coming
 
Last photo:
Join Date: Sep 2003
Location: Texas
Age: 49
Posts: 297
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Glad to see you got your problem squared away.

The Monday before Christmas, I picked up this 66 Nova SS for my father-in-law and trailored it from Mississsippi to Houston. He took it to Waco where he lives. He has changed out the snorkel intake to a round 14". He will change the exhause to go all the way to the back. Just thought that I would share.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 02-01-2005, 11:07 PM
batman09's Avatar
CLICK ON MY AVATAR
 
Join Date: Jul 2004
Location: Alameda ca... NorCal
Age: 44
Posts: 321
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
wildman,
What did you end up getting the 66 for?That black 66 kinda looks like my 67 in the dark!Bm
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 02-02-2005, 07:14 AM
wildman926's Avatar
Never let them see you coming
 
Last photo:
Join Date: Sep 2003
Location: Texas
Age: 49
Posts: 297
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
It was $15,500. Not too bad considering the shape that it was in.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Engine posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 02:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.