Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - View Single Post - Pulled plugs while running, nothing changes
View Single Post
  #11 (permalink)  
Old 11-17-2012, 02:18 PM
painted jester's Avatar
painted jester painted jester is offline
TAKE A KID TO A CAR SHOW
 

Last journal entry: My grand Daughter at a car show
Last photo:
Join Date: Jan 2011
Location: Central Michigan
Age: 68
Posts: 1,787
Wiki Edits: 0

Thanks: 98
Thanked 265 Times in 217 Posts
Your tbi : unless yo have a 360 plenum or slotted divider plate each injector feeds 2 cylinders on each side of the engine! But your not firing on the 4 cylinders on the left bank #1,3,5,7, each injector is feeding 2 of these cylinders!!!! #2,4,6,8, cylinder are firing each injector is feeding 2 of these cylinders fine! Ruling injectors out! So what else does 1357 have in common that 2468 dont? Not much, the head, intake gasket, head gasket, valves, rings, lifters, 4 plugs, 4wires, 8 cam lobes and the exhaust if its dual or down to the Y pipe if its single exhaust!!!! The intake is shared ruling that out too!

So its now 1/2 of a v8 a 4 cylinder engine your trouble shooting that's not running!!!! The other half of the V8 is a 4 cylinder engine that's running So that should make it much easier for you to trouble shoot!!!! a person could pull all the pistons and rods out of one bank of an engine and the other bank can run like a 4 cylinder Do you understand what Im saying!

So check what 1357 have in common that can stop them from working! If you pull 4 plug wires off with no change while running that's not a small miss! pick your idle up to 2,000 pull 1 0ff at a time and see if it makes a difference then!

Jester

Last edited by painted jester; 11-17-2012 at 02:27 PM.
Reply With Quote