re;PAINTING PROBLEM - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Body - Exterior
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 10-09-2006, 05:52 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: janaica
Posts: 1
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
re;PAINTING PROBLEM

hi i am full100 i do auto painting i nwant to know which brand clear is the best sometime when i paint it look like orange peel you know what i mean give me some advice

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 10-09-2006, 06:29 PM
Member
 
Last photo:
Join Date: Nov 2003
Location: Green Bay, WI
Age: 44
Posts: 2,073
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
more the gun settings and application or wrong mixture then it would be the clear.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 10-09-2006, 08:36 PM
colormecrazy's Avatar
Paintshop Dog
 
Last photo:
Join Date: Aug 2006
Location: Keller, Texas
Age: 43
Posts: 406
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Orange-peel = poor application
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Body - Exterior posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
94 Dodge Transmission Electronics problem? Native Gearhead Transmission - Rearend 7 10-17-2006 10:00 PM
Wiring problem is driving me crazy pmeisel Electrical 7 07-12-2005 07:45 PM
Problem batch loading larger images cboy Hotrodders Site Suggestions and Help 10 03-23-2005 08:26 PM
*&%##*^#!! starter problem solved!!!! 85 vette Engine 12 02-22-2005 08:12 AM
Newest Transmission problem RObs71Nova Transmission - Rearend 4 01-30-2005 07:00 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.