Rear end - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 10-30-2002, 03:58 PM
New Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Canada Vancouver Island B.C.
Posts: 17
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post Rear end

I had a noise in my rear end at about 50 mph when you let your foot off the throttle.I had the rear end completly rebuilt with all new gears .The noise is still there but not as bad.This is a 1978 corvette so when your in the car you just about sit over the rear end.Maby there was nothing wrong with the first rear end and it is just that you sit so close to the rear end .I had the work done by a corvette shop and the did tell me that they saw nothing wrong with the rear end maby it is just me.But new gears was not cheap for the same noise.After I did all this work I have been told that corvette rear end do make some noise????????????

    Advertisement
__________________
Steve
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 10-30-2002, 04:26 PM
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: ohio
Posts: 54
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post

I have a 77 vette and don't get any rearend noise,but if 78's are like the 77's are you sure its not your small drum parking brake pads rubbing. You might want to post in the trans.rearend area of hotrod.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 10-31-2002, 04:36 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: illinois
Posts: 9
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post

I know you probably done this but I have to ask, are your U joints new? Next thing if all else fail have your driveshaft checked for balence.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 10-31-2002, 05:11 AM
dmorris1200's Avatar
doesn't play well with others
 
Last photo:
Join Date: Feb 2002
Location: Maine
Age: 49
Posts: 1,834
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post

Plenty of u-joints in a vette
__________________
BUILT FORD TOUGH
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Engine posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 03:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.