Rebuilt 700 Trans - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 02-07-2012, 09:36 AM
Phat Juan's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Sep 2010
Location: Lynwood, Ca
Posts: 23
Wiki Edits: 0

Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rebuilt 700 Trans

I Rebuilt My Trans About 3 Weeks Ago And Noticed That In The Morning When I Go To Work The Car Runs Good But When I Catch The Freeway About Half A Mile Away From My House When I Step On The Gas On The Onramp The Car Goes But Then Revs Up And I Have To Let Go Of The Gas For The Gear To Kick In. What Could It Be? Maybe Kus It's Cold? It's On A 81 El Camino 350 Eng Posi Rear 3:73....thanks In Advance

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 02-07-2012, 11:26 AM
gerbsinmd's Avatar
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: United States
Posts: 24
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
sounds like your TV cable isn't adjusted correctly.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 02-07-2012, 12:02 PM
stich626's Avatar
gearheadslife
 

Last journal entry: The TwoTonShu #10
Last photo:
Join Date: Aug 2011
Posts: 372
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Quote:
Originally Posted by gerbsinmd
sounds like your TV cable isn't adjusted correctly.
x2, stop driving it, and fix this before you fry the whole works
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 02-07-2012, 12:22 PM
Phat Juan's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Sep 2010
Location: Lynwood, Ca
Posts: 23
Wiki Edits: 0

Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Ima Check That Out I Forgot To Say That Afterwards The Car Runs Fine. I'm Going To Take It Today As A Matter Of Fact Have Them Look It Over
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 02-07-2012, 07:31 PM
tnsmith10's Avatar
when will it rain???
 
Last photo:
Join Date: Jul 2003
Location: where its very dry and dusty
Age: 43
Posts: 1,297
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Quote:
Originally Posted by Phat Juan
I Rebuilt My Trans About 3 Weeks Ago And Noticed That In The Morning When I Go To Work The Car Runs Good But When I Catch The Freeway About Half A Mile Away From My House When I Step On The Gas On The Onramp The Car Goes But Then Revs Up And I Have To Let Go Of The Gas For The Gear To Kick In. What Could It Be? Maybe Kus It's Cold? It's On A 81 El Camino 350 Eng Posi Rear 3:73....thanks In Advance
what gear is it in when this happens? im suspecting 3rd gear, which for that case, it is not a tv adjustment, and will be the 3-4 clutch pack which is a very common problem with these transmissions to this day. i tore down a 08 4l60e today and the 3-4's were smoked.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need help rebuilt 350 trans for first time KENNETH NEWLIN Transmission - Rearend 0 11-29-2009 12:53 PM
just rebuilt trans, need help bronco23 Transmission - Rearend 6 12-17-2006 08:42 AM
new rebuilt 327 trying to get right Mr. Wormy Engine 1 04-13-2006 08:34 PM
Rebuilt vs New - What's Best? dbuff General Rodding Tech 5 07-23-2004 09:54 PM
What do pro trans builders do with rebuilt 700R4 planetary bearings? Jason Transmission - Rearend 18 09-09-2003 04:55 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.