Rocker Issue!! *** Happened? - Page 2 - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #16 (permalink)  
Old 03-08-2013, 04:53 PM
Richiehd's Avatar
JS-70
 
Last photo:
Join Date: Jun 2011
Location: Jupiter FL
Posts: 847
Wiki Edits: 0

Thanks: 158
Thanked 56 Times in 49 Posts
maybe those guide plates were too small for those pushrods?

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #17 (permalink)  
Old 03-09-2013, 05:41 PM
Landshark928's Avatar
FrankenPorsche
 
Last photo:
Join Date: Feb 2010
Location: Pensacola, Fl
Age: 45
Posts: 459
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 13 Times in 9 Posts
Fixed. Oil and filter change. Pan was clean. Magnets on filters worked. Old filters had a bit of a sheen to the oil. New rods and flate guide plates on.


Reply With Quote Quick reply to this message
  #18 (permalink)  
Old 03-11-2013, 02:07 PM
Landshark928's Avatar
FrankenPorsche
 
Last photo:
Join Date: Feb 2010
Location: Pensacola, Fl
Age: 45
Posts: 459
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 13 Times in 9 Posts
Drove the car yesterday, checked lash when I got back. Everything is good to go! Emergency avoided. Bank account still intact! Smile on face and engine still looks sexy...

Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Engine posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Best 60s Issue of Hot Rod Magazine and best 50s Issue of Car Craft MXrider13 Hotrodders' Lounge 18 07-29-2011 01:55 PM
vacuum issue or carb issue idk for sure chevyok06 Engine 1 07-10-2011 05:19 PM
Rocker and lifter issue with a rebuilt SBC Gun Laker Engine 9 10-04-2009 07:53 PM
10-12 Bolt U-joint Issue Issue MrB Transmission - Rearend 3 09-29-2007 08:17 AM
Roller Rocker issue BuddyK Engine 8 05-30-2007 12:08 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.