s10 v8 swap need some help - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 09-09-2003, 09:34 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Location: Vancouver
Age: 33
Posts: 4
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
s10 v8 swap need some help

I am looking at a s10 that is running a TBI 350 on a 2.8L ecm and wiring harness I need to know if anyone has heard of such a thing. The truck runs great but I have never heard of this befor.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 09-10-2003, 11:22 PM
Silver_Camaro's Avatar
Superior Wheels Quality Tech
 
Last photo:
Join Date: Jun 2003
Location: Kansas
Age: 28
Posts: 385
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Seems like the timing would be off and runnin a little lean... But ya never know...
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 09-11-2003, 07:37 AM
TooMany2count's Avatar
A Half Crippled Old SOB....
 
Last wiki edit: GM RPO build codes Last photo:
Join Date: Jan 2003
Location: Cahokia,IL..... Donate Blood Products & Sign your DONORS CARD
Posts: 807
Wiki Edits: 5

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
http://www.v8s10.org/forum/ ask these folks, thats all the do.......joe
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 09-11-2003, 09:19 AM
bullheimer's Avatar
NEVER use credit cards!
 

Last journal entry: car with tt2's, (stockers going back on)
Last photo:
Join Date: Jan 2002
Location: North of Seattle
Posts: 2,529
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 5 Times in 4 Posts
troll

Last edited by bullheimer; 09-12-2003 at 09:29 AM.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 09-13-2003, 11:49 PM
datsun350's Avatar
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: minnesota
Posts: 44
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I have done that personally. All that needed to be changed was the prom in the computer and a ton of wiring but it does work. Was not at all impressed with the power, it was kinda weak
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 10:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.