SBC ignition problem - Page 2 - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #16 (permalink)  
Old 11-08-2012, 07:49 PM
chevy302builder18's Avatar
mr mighty mouse
 

Last journal entry: shes dropped!!
Last photo:
Join Date: Apr 2011
Location: Lincoln, IL
Posts: 315
Wiki Edits: 0

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
Originally Posted by EOD Guy View Post
The little blue clamp thingy....... commonly called a "T" tap, it's used to splice one wire to another...... and to my knowledge not an OEM item on the dizzy.
what is it for? o now i get it. the dang tach. blonde moment. but its on more than one gm vehicle as he said it was on his old harness LOL

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ignition problem!! 350_88S10 Engine 2 06-23-2008 02:44 PM
ignition problem dave1939 Electrical 3 05-07-2007 10:11 PM
ignition problem NavyNova73 Electrical 5 06-21-2006 12:34 AM
95 Camaro fan switch problem / ignition key problem human_forklift Electrical 7 10-24-2004 11:37 AM
Ignition problem??? Centerline Engine 2 06-29-2002 05:53 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.