sbc problems - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 02-01-2012, 12:57 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Location: ohio
Posts: 40
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
sbc problems

i have a friend of mine that has a 94 k1500 with a 5.7L the passenger side head gasket was replaced and now there is a little bit of smoke comming out the tail pipe and the radiator was almost empty today i filled it back up and i can squeeze the top hose when it is running and there is no resitance at all what could be the problem
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 02-01-2012, 03:24 PM
DoubleVision's Avatar
Not Considered a Senior Member
 
Last photo:
Join Date: Oct 2002
Location: Heart Of Dixie
Age: 40
Posts: 10,643
Wiki Edits: 0

Thanks: 13
Thanked 56 Times in 53 Posts
Where's the coolant going? Is it ending up in the oil pan or are you saying since it's smoking the engine is burning it? Burning water comes out as steam with some whiteness mixed in. Was the head magnafluxed for cracks when it was removed? Was it checked for straightness?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 02-01-2012, 05:21 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Location: ohio
Posts: 40
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
it is not in the oil and the head was checked
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 02-01-2012, 06:16 PM
Custom10's Avatar
my KARMA ran over my DOGMA
 

Last journal entry: SS
Last photo:
Join Date: May 2009
Location: Saskatchewan, Canada
Age: 49
Posts: 1,069
Wiki Edits: 0

Thanks: 10
Thanked 21 Times in 19 Posts
Sounds like the first attemp was just practice.

The end of this one is funny:

http://www.youtube.com/watch?v=qIgOg9HSEow
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Engine posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
4 problems one cause??? ffcagle34 Engine 10 05-08-2009 09:44 AM
SBC 305 Problems HELP! aormz Engine 4 04-29-2009 04:34 PM
th 400 problems chevelle4542speed Transmission - Rearend 1 10-31-2007 01:54 PM
Lifter Problems/Head Problems lewisdanw Engine 4 04-16-2006 01:47 PM
problems carl holly Transmission - Rearend 2 05-15-2003 10:03 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.