Is this site SL-O-O-W nowadays??? - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > General Discussion> Hotrodders Site Suggestions and Help
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 04-06-2012, 06:09 AM
Irelands child's Avatar
Registered User
 
Last wiki edit: Ford engine specifications Last photo:
Join Date: Jan 2005
Location: Upstate New York
Posts: 4,913
Wiki Edits: 8

Thanks: 14
Thanked 205 Times in 186 Posts
Is this site SL-O-O-W nowadays???

The past week, instead of instantly coming to life, every load and post here is about as slow or worse then any I frequent. Additionally, it has been down for maintenance several times.

Did it get 'hit' with one of the bugs so prevalent on the internet lately?

    Advertisement
__________________
Irelands child
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 04-06-2012, 06:53 AM
shine's Avatar
SPI Thug
 

Last journal entry: some progress
Last photo:
Join Date: Sep 2004
Location: bluff dale texas
Posts: 2,724
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 207 Times in 166 Posts
fern infection ......
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 04-06-2012, 04:57 PM
dinger's Avatar
Hotrodders.com Moderator
 
Last wiki edit: Health and safety in the shop or garage
Last journal entry: 36 Ford painting
Last photo:
Join Date: Jan 2002
Location: Visalia, Ca.
Age: 61
Posts: 2,711
Wiki Edits: 1

Thanks: 102
Thanked 110 Times in 76 Posts
Quote:
Originally Posted by shine
fern infection ......
Doncha mean "ferrin infection?" spell check, buddy!

I don't think it's slowed down but I notice sometimes when I go to click on a link, the page jumps and I click something lower in the page. No, I'm not joking or smoking or drinking either..lol. I think it is because the carousel at the top of the page is loading. Irritating at times. But I do like the carousel, I check out a lot of things I probably would never notice if it weren't there.
__________________
"When I was younger, I could remember anything, whether it had happened or not." - Mark Twain
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 04-06-2012, 06:13 PM
matts37chev's Avatar
I don't understand?
 

Last journal entry: this is only a test
Last photo:
Join Date: Jan 2009
Location: Shelton,Wa.
Age: 45
Posts: 2,420
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 5 Times in 4 Posts
mine has been jumping also
its driving me crazy
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 04-07-2012, 07:12 AM
jon72vega's Avatar
WOW, I could have had a V8!
 
Last photo:
Join Date: Sep 2006
Location: Michigan
Age: 61
Posts: 123
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Slow & jumpy for me at times.

Jon
http://1972vega.wordpress.com/
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6 (permalink)  
Old 04-08-2012, 10:41 AM
New Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Site Slow

http://www.hotrodders.com might go slow for a number of reasons such as too much traffic, technical glitches, etc.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7 (permalink)  
Old 04-08-2012, 04:13 PM
bigdog7373's Avatar
Of course it's fast
 
Last photo:
Join Date: May 2010
Location: florida
Posts: 2,673
Wiki Edits: 0

Thanks: 13
Thanked 49 Times in 49 Posts
Its not slow for me but it does do the jump thing when i try to click something.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8 (permalink)  
Old 04-13-2012, 07:16 PM
wretched ratchet's Avatar
one full turn after it squeeks
 
Last photo:
Join Date: Feb 2008
Location: Yuppieville, Tejas
Age: 73
Posts: 1,180
Wiki Edits: 0

Thanks: 162
Thanked 211 Times in 164 Posts
"jumpy" be da woid in Tejas !
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9 (permalink)  
Old 04-14-2012, 05:26 AM
Irelands child's Avatar
Registered User
 
Last wiki edit: Ford engine specifications Last photo:
Join Date: Jan 2005
Location: Upstate New York
Posts: 4,913
Wiki Edits: 8

Thanks: 14
Thanked 205 Times in 186 Posts
OK - haven't seen the jumpiness in the past few days others said and since I started this, but it's still much slower then it had been for the last 5-6 years. Maybe the new owner has made some changes that moved the site to another server as there was at least a couple times when I got 'maintenance' messages ------ hmmmmm

Dave W
__________________
Irelands child
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10 (permalink)  
Old 04-14-2012, 07:13 AM
SSedan64's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Dec 2007
Location: Macon, GA.
Age: 50
Posts: 6,016
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 46 Times in 46 Posts
It acts weird for me, not jumpy tho'.
When I click Back on browser it always goes to the top of the Page. Not where I was last at??
Also when I hover my mouse pointer over a Thread link it doesn't highlight the description on a new thread, only works on Threads that have been read??
Speed seems mostly normal.
This is the only Site doing this for me.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #11 (permalink)  
Old 04-14-2012, 07:56 AM
wretched ratchet's Avatar
one full turn after it squeeks
 
Last photo:
Join Date: Feb 2008
Location: Yuppieville, Tejas
Age: 73
Posts: 1,180
Wiki Edits: 0

Thanks: 162
Thanked 211 Times in 164 Posts
No matter what, this should not be happening - - - - no excuses except just not fixing it.

WR
Reply With Quote Quick reply to this message
  #12 (permalink)  
Old 04-14-2012, 04:20 PM
SSedan64's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Dec 2007
Location: Macon, GA.
Age: 50
Posts: 6,016
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 46 Times in 46 Posts
After my Post above I noticed the jumpiness. Just as I click on a Link the page jumps so I get the wrong Link.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #13 (permalink)  
Old 04-14-2012, 05:24 PM
poncho62's Avatar
Out of the Loop Moderator
 
Last wiki edit: Streetbeasts links
Last journal entry: at car show
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Hanover, Ontario, Canada
Age: 62
Posts: 16,893
Wiki Edits: 5

Thanks: 20
Thanked 258 Times in 211 Posts
Moved thisn to Site Suggestions and Help....Tech people will see it easier there
__________________
Ontario Rodders

Budget RVs
Reply With Quote Quick reply to this message
  #14 (permalink)  
Old 04-14-2012, 05:51 PM
nine4gmc's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Apr 2011
Location: baton rouge
Age: 41
Posts: 209
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
i mentioned this in the Hotrodders has been sold thread. every time i hit any button, say for instance "new posts", the page gets stuck in a refresh loop until i hit the stop button on the address bar. same thing if i am reading a post, then hit "reply". if i don't hit the "x" stop button, the page keeps refreshing and gives me a error code saying "you must wait 10 seconds before refreshing".

i was told by Helen to clear the cookies but this is not my first rodeo, i had already cleared them and restarted my computer several times over the few days this has been happening. a slow internet connection would explain it but none of the other 12 tabs open do it and none of the other website or forums do it. the only thing i can think is the recent site aquisition may have some thing to do with it. for instance, if they are migrating servers or something.

anyway, I hope it clears up soon...
Reply With Quote Quick reply to this message
  #15 (permalink)  
Old 04-14-2012, 05:58 PM
Registered User
 

Last journal entry: My Last Hot Rod
Last photo:
Join Date: Oct 2011
Posts: 264
Wiki Edits: 0

Thanks: 15
Thanked 1 Time in 1 Post
Slow

Ever since the site was sold it has gone down hill in speed and more screw ups when you click on something...reminds me of windows 95 all over again
Reply With Quote Quick reply to this message

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New to the Site CHUMP CHANGE Introduce Yourself 1 01-16-2008 09:40 AM
SITE Suggestions and SITE Help grouch Hotrodders Site Suggestions and Help 8 04-09-2007 09:55 PM
New to site tristansdaz Introduce Yourself 1 12-03-2005 02:03 PM
Searching for help - found this site - Great Site RapidRoy Introduce Yourself 1 09-16-2004 03:50 AM
Why do people try to push things on you nowadays?? Stinky Hotrodders' Lounge 27 07-08-2003 09:26 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.