Speedo cable issues - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> General Rodding Tech
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 08-29-2007, 02:36 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ohio
Posts: 9
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Speedo cable issues

I have a 79 camaro z28 and the speedo cable was melted to the headers. So I went and got a new cable but it doesnt fit up right. The spot on the back of the gauge is like a slip on hookup and the one they gave me at the store is a screw on cable. Does anyone know what year I should get for a cable?

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 08-29-2007, 02:48 PM
poncho62's Avatar
Out of the Loop Moderator
 
Last wiki edit: Streetbeasts links
Last journal entry: at car show
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Hanover, Ontario, Canada
Age: 62
Posts: 16,893
Wiki Edits: 5

Thanks: 20
Thanked 258 Times in 211 Posts
They gave you the wrong cable.................late 70s GMs took the slip on type........Take it back.
__________________
Ontario Rodders

Budget RVs
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 08-29-2007, 02:56 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ohio
Posts: 9
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
...those bastards...and to think I trusted them...
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 08-29-2007, 03:10 PM
Holder350's Avatar
Auto Parts Professional
 
Last photo:
Join Date: Feb 2005
Location: Whitesburg, TN
Posts: 1,037
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
I hope It wasnt NAPA
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 08-29-2007, 06:55 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ohio
Posts: 9
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
No it wasnt napa it was those mar-tards at autozone. I need to just stop going there all together.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent General Rodding Tech posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speedo Cable Grommet? Riverman Body - Exterior 2 09-18-2005 10:22 PM
How can i extend the speedo cable. 7t2HQ Interior 6 11-19-2004 04:11 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.