Speedometer not working??? - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Body - Exterior
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 06-23-2004, 10:43 PM
Mightymouse's Avatar
Chevy SS
 
Last photo:
Join Date: Jun 2004
Location: Columbus, Ohio
Age: 27
Posts: 122
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Speedometer not working???

My speedometer stopped working, its still conected into the tailhouseing on the transmission (Th350) But it aint working and it makes a clicking noise when i get the car moveing, sometimes if i play with the cable it will work for a minute or 2 then quit again

Anybody got any idears of what it mite be??

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 06-23-2004, 11:00 PM
troy-curt's Avatar
Shop Owner And Troll Hunter
 

Last journal entry: Detailing Eng. Compartment
Last photo:
Join Date: Apr 2003
Location: Prairie Grove Ar.
Age: 76
Posts: 2,646
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Pull the cable out of the housing, inspect both ends, if it looks good, put one end in a vice and stretch it out and measure it, then give it a pull and stretch it about a 1/2 inch longer, apply some white grease and re install it. Good Luck.

Troy
__________________
If you don't make mistakes. your not doing anything.

69 ss rs full custom camaro 98 ISCA grandchampion
69 ss rs bb camaro wifes driver
66 Elcamino 350/all dz parts,ac,windows,loaded,my driver
69 ss chevelle bb conv.fresh frame off
26 T sedan street rod
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 06-24-2004, 04:41 AM
Member
 
Last photo:
Join Date: Apr 2004
Location: Georgia
Posts: 3,578
Wiki Edits: 0

Thanks: 10
Thanked 61 Times in 39 Posts
[QUOTE]Originally posted by troy-curt
[B]Pull the cable out of the housing, inspect both ends, if it looks good, put one end in a vice and stretch it out and measure it, then give it a pull and stretch it about a 1/2 inch longer, apply some white grease and re install it. Good Luck.

Troy
__________________
************************************************** ******
Had no idea! This could be done!
Was just about to rip steering column out to pull speedo!
Cable, I can pull in 1 minute.
Thanks Troy!

Last edited by BarryK; 06-24-2004 at 05:10 AM.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Body - Exterior posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 08:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.