Speedometer & odometer problem - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> General Rodding Tech
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 10-16-2007, 04:17 PM
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Location: Torrington, CT
Posts: 1
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Speedometer & odometer problem

I have a 1985 Corvette and it has a LCD dash. Everything is lit up, but the speedometer and the odometer aren't functioning. I've checked the fuses, and they seem ok. Could this be an electrical problem or a problem with a cable?

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 10-16-2007, 04:39 PM
Henry Highrise's Avatar
Lost in the 60's
 
Last wiki edit: Removing stuck fasteners Last photo:
Join Date: Dec 2001
Location: Dixieland
Age: 69
Posts: 15,189
Wiki Edits: 4

Thanks: 0
Thanked 10 Times in 9 Posts
On that year model....I would say you have a cable problem.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent General Rodding Tech posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help troubleshooting 89 350 TBI problem? Chuck78 Engine 14 09-15-2013 06:32 AM
Speedometer fred56 General Rodding Tech 5 01-17-2007 02:25 PM
Speedometer Problem - Not sure where to put this? Fragzem Transmission - Rearend 6 02-04-2005 02:09 PM
Speedometer gear housing problem guba_unus Transmission - Rearend 1 01-09-2005 07:08 PM
Puzzling temperature problem on the hemi solved Centerline Engine 2 11-26-2004 03:48 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.