Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board

Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board (http://www.hotrodders.com/forum/)
-   Engine (http://www.hotrodders.com/forum/engine/)
-   -   stored 454SS won"t start (TBI prob??) (http://www.hotrodders.com/forum/stored-454ss-won-t-start-tbi-prob-183693.html)

dockpalm 09-01-2010 02:09 PM

stored 454SS won"t start (TBI prob??)
 
I have a 1990 454SS pickup with 17,000 mi that I purchased new. The truck is totally stock. Unfortunately I let it sit too long recently and it will not start. Cranks good and has good spark. Runs if I dump a little gas in the intake. Fuel pump runs and seems to have good fuel flow to the TBI but nothing from the injectors. Any good ideas on the failed or plugged component?? Thanks BD

T-bucket23 09-01-2010 02:41 PM

Quote:

Originally Posted by dockpalm
I have a 1990 454SS pickup with 17,000 mi that I purchased new. The truck is totally stock. Unfortunately I let it sit too long recently and it will not start. Cranks good and has good spark. Runs if I dump a little gas in the intake. Fuel pump runs and seems to have good fuel flow to the TBI but nothing from the injectors. Any good ideas on the failed or plugged component?? Thanks BD

Hearing the pump doesn't mean anything, put a pressure gauge on it.
If it has been sitting a long time I would check out the electrical part of the TBI for bad grounds. It was a fairly common issue and sitting can make it worse


All times are GMT -6. The time now is 12:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.