switch reverse ilghts from column to floor shifter - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 09-11-2002, 10:41 AM
MuscleBlock81's Avatar
NEED 4 SPEED!
 
Last photo:
Join Date: Sep 2002
Location: Too Far Away
Age: 29
Posts: 99
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post switch reverse ilghts from column to floor shifter

i bought a b&m mega shifter for my 1981 el camino and i just need a little help to hook up the electrical stuff ie:reverse lights and such, can anyone give mesome usefull information? thanks,
Bryan.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 09-11-2002, 06:24 PM
johnnymopar's Avatar
Love your nails! You must be a Libra
 
Last photo:
Join Date: Dec 2001
Location: Stratford, ON, Canada
Posts: 599
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Talking

you're probably going to need some sort of limit switch to detect when shifter is in reverse. Or, does B&M make a switch that goes right on the shifter?

JB
__________________
"Well done is better than well said." - Benjamin Franklin (1706-1790)
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 09-16-2002, 10:11 AM
MuscleBlock81's Avatar
NEED 4 SPEED!
 
Last photo:
Join Date: Sep 2002
Location: Too Far Away
Age: 29
Posts: 99
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post

IT HAS THE SWITCH.. I JUST NEED TO FIND THE WIRES (SORRY FOR THE CAPS.. MY COMPUTER IS MESSED UP RIGHT NOW)

[ September 16, 2002: Message edited by: MuscleBlock81 ]</p>
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 09-16-2002, 01:34 PM
Member
 
Last photo:
Join Date: Aug 2002
Location: Liverpool , United kingdom
Posts: 93
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post

YEP the switch is on the gearbox
Should work already=no added wires
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.