Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - View Single Post - T-350 trans issue
View Single Post
  #1 (permalink)  
Old 10-02-2012, 12:32 PM
85cjsm350 85cjsm350 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 5
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
T-350 trans issue

I have an 85 CJ7 with a Chevy 350, TH350 transmission and NP205 transfer case. The other day when I was driving it started making almost like a swishing sound and is now more of a grinding coming from the torque converter and flexplate. It started out only making the noise in the forward drive gears, now it does it in reverse also. It still moves forward and backward just fine, it also will run through the gears without issue and as smoothly as it always has. I haven't driven it other then move it forward and backward in my garage, I don't want to do any further damage. No noise while in park. I checked the torque on the bolts of the torque converter to the flexplate and they are fine. Inspected the flex plate best I could with the trans still in the jeep and it seems fine to. Dropped the pan on the trans and it has nothing in it that I would say is abnormal. Just small metal shavings. No chunks or anything big. I'm assuming either the torque converter or pump has gone bad. The only thing making me question this as I'm newer to 4wd applications is my rear output seal on the transfer case just started leaking like a sive and I don't know if that would have anything to do with this problem.
Reply With Quote