Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board

Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board (http://www.hotrodders.com/forum/)
-   Transmission - Rearend (http://www.hotrodders.com/forum/transmission-rearend/)
-   -   t-350 troubles (http://www.hotrodders.com/forum/t-350-troubles-197657.html)

papamikey 05-01-2011 05:54 PM

shifting problem
 
Quote:

Originally Posted by gab
i installed an edelbrock 1405 w/ electric choke on a 2101 performer manifold in my sons 84 chevy truck (305)
runs great however the trans doesnt shift unless done manually on a soft take off. at wot it will shift.
it was fine before. vacuum is hooked up to manifold and kickdown cable is attached. i have tried to set the kickdown cable and it has made no difference in this soft take off. we also took off all emissions and ac that wasnt used. there is an electtrical connection on trans near the speedo cable this is not hooked up? should it be? and to where?

any help would be apprecited thx
Mike

kickdown cable is only for passing gear. vacuum modulator needs manifold vacuum. check with vacuum gauge. also has governor that could have stripped drive gear

Crosley 05-01-2011 06:00 PM

Quote:

Originally Posted by papamikey
kickdown cable is only for passing gear. vacuum modulator needs manifold vacuum. check with vacuum gauge. also has governor that could have stripped drive gear


Papamikey;

welcome to Hotrodders.com

read dates on thread results when you search. You posted to a 6 yr old thread and a member that has not logged in since 2005


All times are GMT -6. The time now is 01:44 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.