T-400 in a 1989 3/4ton 4wd Suburban, stopped shifting - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 01-17-2013, 06:12 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
T-400 in a 1989 3/4ton 4wd Suburban, stopped shifting

hello, i have a turbo 400 in a 89 3/4ton 4wd suburban. it has stopped shifting an barely has reverse. any body has any ideas or is it dead?

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 01-17-2013, 07:48 PM
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: California
Posts: 903
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
mcrant,

DEAD
Pull it out and have it rebuilt. Have the shop look at the transfer case too.

SORRY
Scholman
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
tranny suddenly stopped shifting to 3rd. feels like it go into neutral laney Transmission - Rearend 8 11-28-2012 05:08 AM
2002 4L60E 4wd Suburban Leak at ectension tube Bayerasa Transmission - Rearend 1 06-02-2012 03:35 PM
1989 th 400 price Transmission - Rearend 4 11-09-2008 09:24 PM
1989 suburban front end drzack Hotrodding Basics 5 02-09-2007 04:08 PM
Hard Shifting 97 Suburban JCPSME Transmission - Rearend 5 07-16-2005 12:23 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.