T-400 creeps forward in neutral @ 3000rpm - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 11-28-2011, 11:17 PM
406 bug's Avatar
9.82 @ 139mph
 
Last wiki edit: Finding vacuum leaks Last photo:
Join Date: Nov 2007
Location: phoenix, arizona
Posts: 580
Wiki Edits: 1

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
T-400 creeps forward in neutral @ 3000rpm

What would cause a 400 to slowly move vehicle forward in neutral when the engine is revved to about 3000k. Full manual with reverse pattern and a 4000 stall. Shift linkage appears to be adjusted correctly. Thanks in advance for any help.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 11-29-2011, 02:15 AM
SSedan64's Avatar
Registered User
 
Last photo:
Join Date: Dec 2007
Location: Macon, GA.
Age: 50
Posts: 6,016
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 46 Times in 46 Posts
Clutch clearance too tight or a Crossleak from somewhere.
What's the history on this Trans?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 11-29-2011, 08:29 AM
406 bug's Avatar
9.82 @ 139mph
 
Last wiki edit: Finding vacuum leaks Last photo:
Join Date: Nov 2007
Location: phoenix, arizona
Posts: 580
Wiki Edits: 1

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Quote:
Originally Posted by SSedan64
Clutch clearance too tight or a Crossleak from somewhere.
What's the history on this Trans?


The Trans is a TCI with about 500 miles on it.
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stumped on 4L60E 2003 forward in neutral after rebuild BlkSkyCo Transmission - Rearend 14 01-04-2012 08:48 AM
misfire at 3000rpm Pupsvette76 Engine 11 07-18-2011 05:39 AM
4l60 no reverse/forward on neutral matador23uti Transmission - Rearend 2 03-12-2011 10:33 AM
700r4 Lurches forward when in neutral Jake_Dragon Transmission - Rearend 2 01-11-2010 02:01 AM
missing over 3000rpm Crazy d Engine 4 05-08-2003 05:09 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.