Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - View Single Post - TBI 350 No start...
View Single Post
  #1 (permalink)  
Old 06-27-2007, 01:41 AM
AMDAP's Avatar
AMDAP AMDAP is offline
CEO of The AMDAP Mulisha
 
Join Date: Feb 2004
Location: Petersburg, Alaska
Age: 31
Posts: 82
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TBI 350 No start...

Man...Hey guys! I just bought a 92 chevy full size van. It's got a 350tbi. I thought I got a pretty good deal, but now I'm thinking not so much. I had to pay to have all of the locks replaced, because the key only worked in one of the locks. TODAY, I'm driving home from work, and all of the sudden the engine starts feeling really gutless, then it surges back to life, gutless again on next accelleration, fine at cruising speed, gutless again at accelleration, then fine again, etc...etc...I get home, and go to turn her off, and the key won't turn past run. I couldn't get the thing turned off for nothing. I ended up diconecting the positive battery cable because that was the only one I could get to with the available tools. I got a new ignition cylinder put in, and now the damn thing wont start! I've got the engine cover pulled, and it doesn't look like I am getting fuel, and the coil is arking to random places in it's own vicinity. However, with the power surging what would you guys try first? Also is there something that likely got messed up disconecting the battery while it was running? I checked all the fuses btw. I am supposed to be driving all the way back to Alaska from Arizona tomorrow night!

Sorry to be so long winded, but I wanted to make sure you guy know what I know at this point. As always your help is SO greatly appreciated!
Reply With Quote