tbi problems - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Engine
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 06-06-2011, 09:17 AM
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Location: wyoming
Posts: 1
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
tbi problems

I have a 1987 tbi system on an 81k3500 . The injectors have been shutting off usually within five minuets of run time. Or will get u to ware u need then will not restart. When it dies the injectors completely stop spraying fuel . once the truck sits overnight it will start up . any ideas?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 06-06-2011, 12:59 PM
GMC boogie's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Nov 2004
Location: Louisiana
Age: 48
Posts: 612
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 18 Times in 18 Posts
Normally its the distributor module going out.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 06-06-2011, 01:23 PM
badknuckles's Avatar
you talkin to me?
 
Join Date: Nov 2003
Location: fort lewis, wa
Age: 33
Posts: 1,090
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I second that, ignition control module
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Engine posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MSD problems davesvt Electrical 3 10-04-2009 12:27 PM
Is .040 on a 400 sbc just asking for problems? ddhens Engine 30 08-28-2008 10:21 AM
Lifter Problems/Head Problems lewisdanw Engine 4 04-16-2006 01:47 PM
problems ,problems maddartist Engine 12 06-25-2003 11:32 AM
350 Problems.. Meangreen Engine 9 06-17-2003 08:02 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.