th350 problem - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 07-10-2012, 01:17 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
th350 problem

i just put a th350 in my 86 cutlass the trans has a shift kit and a adjustable modulator but its like im in drive all the time even in park or neutral and reverse does anyone have any idea what it mite be

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 07-10-2012, 01:23 PM
S10 Racer's Avatar
http://www.warsprints.com
 

Last journal entry: W.A.R. (Wingless Auto Racing) Sprint Car Racing
Last photo:
Join Date: Nov 2007
Location: At The Dirt Tracks
Age: 55
Posts: 1,881
Wiki Edits: 0

Thanks: 3
Thanked 59 Times in 54 Posts
So you are saying that Park, Neutral & Reverse do not work, they are forward gears?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 07-10-2012, 01:52 PM
ericnova72's Avatar
More for Less Racer
 
Join Date: Jan 2007
Location: S.W. Lower Michigan
Age: 47
Posts: 9,185
Wiki Edits: 0

Thanks: 26
Thanked 412 Times in 379 Posts
Most likely scenario-

You didn't get the little S-link from the rooster comb/shift lever inside the trans case connected to the manual valve in the valve body correctly when the valvebody/shift kit was installed(most likely not connected at all).

Pull the pan, drop valve body and connect the link as you re-install the valvebody. You have to connect the link at the same time you are installing the valve body, you can't connect the link with the valvebody bolted down.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 07-10-2012, 10:20 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
i checked that already and its in and hooked to both and when im in park and hit the gas its still in drive but the parking pin holds it from moving very much i can only feel it lurch when i hit the gas and nuetral is forward so is reverse i read that my clutches mite be froze to gether so itll be in drive all the time and is there anyway to adjust the manual valve
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
th350 Problem fcompoccio Transmission - Rearend 13 09-23-2011 06:33 AM
TH350 problem monzter Transmission - Rearend 4 06-06-2010 02:08 PM
Is this TH350 problem? rack Transmission - Rearend 16 11-27-2009 10:09 AM
New TH350 problem stea Transmission - Rearend 3 11-05-2007 08:02 PM
TH350 Problem jdcoic Transmission - Rearend 1 01-09-2006 08:56 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.