TH350 problems??? - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 09-06-2002, 05:07 PM
E.T. divided by $ spent= Speed
 
Last photo:
Join Date: May 2002
Location: NYS america's unwiped butt
Age: 34
Posts: 1,858
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Post TH350 problems???

Allright,a few months ago I put in a Jegs2200-2600 converter.Since installing it I lost the abilitie to pull it down into first from a roll(say30mph).I figured this to be cause o lower pump pressure due to the new converter.
Now tonight I'm swapin jets.I go to take it up the road I'm crawlin down the road in first shift to second now i feels like its in neutral.Shift to third and it feels still like neutral.Take it up the road turn around deck it to see how its runnin,shifts fine(neck snapping).
Why would it start this neutral feeling crap at low speeds all of a sudden????Is it a converter thing????Also theres no WERing(tranny slipping sound)??
The tranny fluid is full and clean.I tranny sevice it every summer.

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 09-08-2002, 03:45 PM
E.T. divided by $ spent= Speed
 
Last photo:
Join Date: May 2002
Location: NYS america's unwiped butt
Age: 34
Posts: 1,858
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Post

Well went to the track today.On the way back it started these antics at like 30mph.It seems lie now unless ou shift under exceleration it'll slip.And if it slips you've gotta gear down and reshift.Is this a converter problem,stuck valveoby or dieing tranny????
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 09:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.