TH350 probs - Page 2 - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Transmission - Rearend
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #16 (permalink)  
Old 11-04-2011, 01:53 PM
gmc1990rodder's Avatar
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Location: Macclenny,FL
Age: 36
Posts: 212
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
700R4 is good for the overdrive.. i personally like the TH350 more just my own opinion

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #17 (permalink)  
Old 11-04-2011, 03:11 PM
B@D B@D is offline
Transmission specialist 26 yrs
 
Last photo:
Join Date: Sep 2011
Location: florida
Posts: 20
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
What you need to check is if it will engage in manual low 1st gear pull the shifter all the way down ... If it goes into gear in low range you have a failed low/rev roller clutch inside the trans which means it is a internal problem , trans will need rebuilding .... let us know
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Transmission - Rearend posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
th 400 probs rixjohnson Transmission - Rearend 2 11-20-2010 07:17 PM
TH350-C sealed/now probs Fergusonic Transmission - Rearend 3 01-08-2008 11:03 AM
ac probs bigtim Engine 1 06-08-2006 11:17 PM
Big Probs... Big.Big Probs...NO PULSE! Haulin327 Electrical 4 03-03-2006 05:42 AM
Is there any probs with my ign? 5.0Towncar Engine 8 11-01-2002 06:29 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.