trying to post with attachment of photo - Page 2 - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Hotrodding Basics
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #16 (permalink)  
Old 02-21-2004, 06:43 PM
gpeak's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Kansas
Age: 42
Posts: 384
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Why am i only getting a white box with a red "X" in it when i put my picture in the reply? How do you get it to permanently stay under your name?



Like this crap!!!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #17 (permalink)  
Old 02-21-2004, 07:03 PM
OddRodder's Avatar
CORNFED and INBRED !?!
 
Join Date: Jan 2003
Location: Springfield, MO.
Age: 52
Posts: 612
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
Originally posted by gpeak
Why am i only getting a white box with a red "X" in it when i put my picture in the reply? How do you get it to permanently stay under your name?



Like this crap!!!

Go to your photo album and pull up a picture (fullsize) then right click on the photo and go to the bottom, click on properties to find the image, something like "http://hotrodders.com/gallery/data/500/7121......." just don't add the question mark or anything after that!!

Look, I'm giving photo instruction!!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #18 (permalink)  
Old 02-21-2004, 07:41 PM
gpeak's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Kansas
Age: 42
Posts: 384
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
When i right click on my photo there is no properties listed.
Also: When i copy the URL it reads http://hotrodders.com/gallery/showphoto.php?photo=5837
Reply With Quote Quick reply to this message
  #19 (permalink)  
Old 02-21-2004, 07:43 PM
OddRodder's Avatar
CORNFED and INBRED !?!
 
Join Date: Jan 2003
Location: Springfield, MO.
Age: 52
Posts: 612
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Be sure that you pull the photo up to full size and then right click on it! The properties should be at the bottom of the white panel!

The "gallery/showphoto" won't work? It should be "gallery/data/500".....




Now, click on the Quote on my post to see the properties for your photo!! Nice Truck!!

Last edited by OddRodder; 02-21-2004 at 07:50 PM.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #20 (permalink)  
Old 02-21-2004, 07:53 PM
gpeak's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Kansas
Age: 42
Posts: 384
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
thanks oddrodder!
But all my white panel says from the "big picture" is=
open link
open link in new window
save target as
print target
save picture as
copy
copy shortcut
add bookmark



Reply With Quote Quick reply to this message
  #21 (permalink)  
Old 02-21-2004, 07:55 PM
OddRodder's Avatar
CORNFED and INBRED !?!
 
Join Date: Jan 2003
Location: Springfield, MO.
Age: 52
Posts: 612
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Right click on my picture of your truck, does it say properties at the bottom of that white panel?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #22 (permalink)  
Old 02-21-2004, 07:55 PM
gpeak's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Kansas
Age: 42
Posts: 384
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts




No. It doesn't say properties still........LOL
Reply With Quote Quick reply to this message
  #23 (permalink)  
Old 02-21-2004, 08:01 PM
OddRodder's Avatar
CORNFED and INBRED !?!
 
Join Date: Jan 2003
Location: Springfield, MO.
Age: 52
Posts: 612
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
The pic that I pulled is " http://hotrodders.com/gallery/data/5...0_0209-med.JPG " I can get this info for any of your pics. if you need me to!

Weird! It doesn't show the complete numbers for your pic unless you go back and click on quote!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #24 (permalink)  
Old 02-21-2004, 08:11 PM
gpeak's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Kansas
Age: 42
Posts: 384
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
[IMG]http://hotrodders.com/gallery/data/...00 0209.med.JPG[/IMG


So, what should i type in to do it manually? I just tried the above URL on your post and still the white box.
BTW....thanks for all your help!
Do you have to do this each time you post, or will it stay on there?]

Thanks for all your help OddRodder!
I just tried putting in the URL you just gave me and still the white box. BTW: Do you have to do this everytime you post, or when i finally get it, will it stay on there?

Last edited by gpeak; 02-21-2004 at 08:11 PM.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #25 (permalink)  
Old 02-21-2004, 08:13 PM
OddRodder's Avatar
CORNFED and INBRED !?!
 
Join Date: Jan 2003
Location: Springfield, MO.
Age: 52
Posts: 612
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
you didn't close your img box so your post is blank! On my post (with the pic), click on quote, then you can see the complete address for the pic!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #26 (permalink)  
Old 02-21-2004, 08:16 PM
gpeak's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Kansas
Age: 42
Posts: 384
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Reply With Quote Quick reply to this message
  #27 (permalink)  
Old 02-21-2004, 08:31 PM
OddRodder's Avatar
CORNFED and INBRED !?!
 
Join Date: Jan 2003
Location: Springfield, MO.
Age: 52
Posts: 612
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I may be hurting more than helping (not a computer geek, just a plain geek!) But, it needs to read like "http://hotrodders.com/gallery/data/500/xxxxxxxxxxmed.jpg" I don't know what your computer is doing (or mine for that matter)!!

gpeak, you have a P.M.

Last edited by OddRodder; 02-21-2004 at 08:40 PM.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #28 (permalink)  
Old 02-21-2004, 09:20 PM
gpeak's Avatar
Member
 
Last photo:
Join Date: Oct 2003
Location: Kansas
Age: 42
Posts: 384
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts



Thanks so much for your help OddRodder. It is greatly appreciated!!!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #29 (permalink)  
Old 02-21-2004, 09:23 PM
OddRodder's Avatar
CORNFED and INBRED !?!
 
Join Date: Jan 2003
Location: Springfield, MO.
Age: 52
Posts: 612
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Almost there, you left off " -med.JPG "
Reply With Quote Quick reply to this message
  #30 (permalink)  
Old 02-21-2004, 09:24 PM
dmorris1200's Avatar
doesn't play well with others
 
Last photo:
Join Date: Feb 2002
Location: Maine
Age: 48
Posts: 1,834
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
gpeak is your automated PM notification turned on? Sent you a PM.


Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Hotrodding Basics posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 01:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.