Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - View Single Post - Tunnel ram bogs
Thread: Tunnel ram bogs
View Single Post
  #56 (permalink)  
Old 04-27-2013, 03:52 PM
Fang16's Avatar
Fang16 Fang16 is offline
Registered User
 

Last journal entry: A little cancer
Last photo:
Join Date: Mar 2010
Location: Rogers, Ar.
Posts: 277
Wiki Edits: 0

Thanks: 8
Thanked 11 Times in 11 Posts
Rich 1-3, 2-4, lean 5-7, 6-8

Pulled the new Autolite AR73 .035 gap after the 1st and last ride (about 6 miles) after installing them. 1,3 and 2,4 are showing pretty rich but 5,7 and 6,8 are showing real clean almost like new. No wonder the AFR readings in my post #53 are so screwed up. I didn't find anything wrong with either carb since checking them a week ago other than had to lower float level on the front carb just a hair to get the 7/16 drill bit under it as shown in the carb manual. Didn't find any intake leaks either.
Another question, how much will the plugs clean up after correcting the fuel problem and reinstalling them. Can I depend on the reading from them after that. Good idea to clean them with carb cleaner or ?
The plugs in the pix are lined up as they came out of the engine. 1-7 on top, right to left, 2-8 on bottom, right to left. #1 has been lightly wiped with paper towel before I thought to take the pix.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2013-04-27 15.39.50.jpg
Views:	106
Size:	275.4 KB
ID:	73588   Click image for larger version

Name:	2013-04-27 15.40.10.jpg
Views:	74
Size:	263.1 KB
ID:	73589  
Reply With Quote