Vent troubleshooting - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board -- Hot Rod Forum

Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> General Rodding Tech
User Name
lost password?   |   register now

LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 12-02-2011, 09:55 AM
Registered User
Last photo:
Join Date: Sep 2008
Location: new orleans. la
Posts: 43
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Vent troubleshooting

How do I get my heat/a c to blow out the vents in my 84 Chevy blazer?

Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 12-02-2011, 02:49 PM
DanTwoLakes's Avatar Moderator
Last wiki edit: Contact adhesive
Last journal entry: 49 Packard
Last photo:
Join Date: Apr 2006
Location: Lake Tomahawk, Wisconsin
Age: 66
Posts: 6,368
Wiki Edits: 22

Thanks: 0
Thanked 287 Times in 250 Posts
Let's move this to General Rodding Tech.


No one lives forever, the trick is creating something that will.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 12-02-2011, 05:06 PM
Registered User
Last photo:
Join Date: Nov 2009
Location: cherry hill NJ
Posts: 330
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
mmmmm start the engine and let it warm up
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent General Rodding Tech posts with photos
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Please select your insurance company (Optional)


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A/C troubleshooting mitmaks General Rodding Tech 12 08-01-2011 08:48 PM
LT1 troubleshooting curtis73 Engine 2 10-26-2009 08:03 AM
Troubleshooting a 4L60E MCD Transmission - Rearend 2 07-16-2008 11:52 PM
engine troubleshooting prostreethotrods Engine 1 04-18-2006 03:52 PM
Troubleshooting Rada Electrical 1 08-05-2005 04:54 PM

All times are GMT -6. The time now is 02:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright 1999 - 2012. All Rights Reserved.