wiper motor wiring - gm column -- HELP PLEASE!! - Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board > Tech Help> Electrical
User Name
Password
lost password?   |   register now

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 11-11-2003, 07:29 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 4
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
wiper motor wiring - gm column -- HELP PLEASE!!

Has an anyone wired a gm column to gm wiper motor?
I have a column from an '88 Trans Am with a delay switch and a delay wiper motor from an 88 Caprice. The colors coming out of the column are pink, purple, green, gray & white, does anyone know what colors are for 12 v positive, 12 v park, low speed & high speed and what's needed for the delay? Any help would be appreciated.
the colors on the harnesses coming from the motor are the same color but matching them up does not seem to work.
THANKS!!

    Advertisement
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 11-11-2003, 08:12 PM
302 Z28's Avatar  
Last photo:
Join Date: May 2003
Location: North Texas
Posts: 10,837
Wiki Edits: 0

Thanks: 1
Thanked 86 Times in 73 Posts
Here is what I have for a late model Chevy truck, may or may not apply to your setup.

Wiper motor controller connections
"C" connection, yellow wire to 12v positive
"D" connection, purple wire to wiper control switch
"E" connection, brown wire to wiper control switch
"A" connection, red wire to wiper motor
"B" conncetion, black wire to ground

Yellow wire from wiper control switch goes to 12v positive

Vince
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 11-11-2003, 11:10 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 4
Wiki Edits: 0

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
i think mine's a little different, no yellow, no black, but thanks anyway. I'll keep looking, somebody must have done this before...
Reply With Quote Quick reply to this message

Recent Electrical posts with photos

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board forums, you must first register.
Please enter your desired user name (usually not your first and last name), your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 11:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.