Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - View Profile: HotRodMan
Hotrodders.com -- Hot Rod Forum



Register FAQ Search Today's Posts Unanswered Posts Auto Escrow Insurance Auto Loans Advertise
Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board
User Name
Password
lost password?   |   register now

HotRodMan HotRodMan is offline

Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. ntfday
    05-10-2018 11:25 PM - permalink
    ntfday
    I will not comment again publically on your problem. I would advise that you check the dimmer switch and also try to check all of your light wiring for chafing as I think you might have a wire(s) shorting to ground or to one another. Also check all your bulb sockets to ensure the bulbs are solidly mounted. many of those type sockets have springs to keep the contacts in proper position and over time and weather they can become compromised. Good luck

About Me

  • About HotRodMan
    Location
    Alabama
    Occupation
    Retail Management

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Total Thanks
General Information
  • Last Activity: 10-10-2019 10:34 PM
  • Join Date: 08-07-2002

All times are GMT -6. The time now is 12:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright Hotrodders.com 1999 - 2012. All Rights Reserved.