Hot Rod Forum : Hotrodders Bulletin Board - View Single Post - The "What Did You Work On Today" thread
View Single Post
  #23721 (permalink)  
Old 04-25-2018, 06:00 PM
idrivejunk's Avatar
idrivejunk idrivejunk is offline
Grand Prix User
 

Last journal entry: Last look
Join Date: Dec 2015
Location: NW AR
Age: 53
Posts: 3,784
Wiki Edits: 0

Thanks: 4,154
Thanked 4,794 Times in 2,849 Posts
Quote:
Originally Posted by 1971BB427 View Post
What's the odds of two different cars having temperature gauges fail in the same week? And one being 7 years old and the other about 3 years old. That's what I worked on today. Replacing both gauges and getting things working again. One was easy, as it was an under dash set on my '69 Suburban. The other was in the dash cluster I built for my '63 Falcon, and a bit more trouble. Adding to that, I couldn't find an exact match for the silver trim rings and white face gauge. So I bought a chrome trim ring gauge and then sanded it. But still the wrong profile, so I cut the trim ring off the old gauge and epoxied it over the new gauge's trim to make it match.
If you're like me, watch out for a third one to go bad now.

Quote:
Originally Posted by Gearhead Poppa View Post
IDJ you've got her looking good!
Thank you sir, its all grindereded out now too.

Fair warning... ten large images dead ahead in a space hogging picture whoring somewhat technical demonstration of quick floor-quality seam welding. Stand by. You can use this post to quote if you wish to do so when commenting on the following post. Thanks!
Reply With Quote