Hot Rod Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
pacman350
Joined
·
39 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have a 64 sj sbc 327 and about 2 months ago i replaced the original 6 inch balancer with a 8 inch balancer that had the timing mark 10 degrees before the keyway and the original was 2 degrees before the keyway. i bought a chrome bolt on timing pointer for it. I replaced the the distributor because it was the computer controlled one that i replaced with a new vacuum advance one. So brought the timing mark on the balancer up to zero and it was on the compression stroke because i had the driver side valve cover off and both #1 valves was closed and i heard the air go past my finger. The problem is now it wont fire up at all but it will turn over i even swap the new coil for one of my dads truck and stilll same thing so i put the new coil back in. i checked to see if it had spark and it had a very weak orange spark. what do you think it can be the car is a 84 cutlass could the ignition switch do this. Its a all new distributor and the motor only has about 800 miles on it since a complete rebuild in march of last year.
 

·
pacman350
Joined
·
39 Posts
Discussion Starter · #3 ·
yes im getting 12 volts to it, problem solved the module had burned up, i got a module off another sbc that i have and put it in and instantly fired up the bad module even smelled burnt. thanks for you reply SSedan64
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top