Je nieuwe startpagina website opzetten

From Hotrodders.com Scratch-Built Hot Rod Wiki
Jump to: navigation, search

Startpagina’s zijn nog altijd uitstekend in te zetten voor linkbuilding. Startpagina websites zijn een Nederlandse uitvinding en worden nog veel gebruikt. Men heeft zelfs een startpagina script ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een dergelijke website met dochterpagina’s te maken. Wilt u daarover meer lezen, dan is de pagina Het opzetten van uw nieuwe startpagina website een uitstekend startpunt. Daar leest u hoe u een startpagina script in uw bezit kunt krijgen.

Het startpagina script leent zich uitstekend voor het genereren van online inkomsten. Met behulp van een betaalkoppeling kunt u links verkopen en online betalingen daarvoor ontvangen. De prijs die men voor een backlink moet betalen kunt u heel gemakkelijk in het beheerpaneel instellen. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Het toevoegen van een banner is erg simpel en er is geen FTP voor nodig. Daarbij kunt u custom code invoeren voor een banner. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met amper technische kennis ermee kan omgaan.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s uiterst handig. Een afzonderlijke startpagina zal vaak rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Binnen iedere categorie op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom relevante zoektermen.

We brachten u er eerder al van op de hoogte. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. Zo is het toevoegen van een nieuwsblok een mogelijkheid. Wilt u een poll plaatsen? Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Het is enorm simpel om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.